چگونگی حذف حساب جی میل از اکانت گوگل (Delete Gmail Account from google)

 

Delete Gmail Account | شاید به جرات بتوان گفت که یکی از پرطرفدارترین امکانات شرکت Google ، سرویس ایمیل رایگان آن یا همان جی میل (Gmail) می باشد. رابط کاربری آسان، سرعت بالای ارسال و دریافت ایمیل، امنیت بالا و حفظ حریم شخصی کاربران و بسیاری از ویژگی های دیگر باعث شد که Gmail بتواند به سرعت از رقیب سنتی خود یعنی Yahoo Mail فاصله بگیرد. اما به هر حال شاید شما هم همانند بسیاری از کاربران به سرویس جیمیل احتیاجی نداشته باشید و ترجیح دهید بدون داشتن آدرس جیمیل از سایر سرویس های شرکت گوگل استفاده کنید.

امروز و در این پست اختصاصی از وب سایت “فرا کامپیوتر” به شما عزیزان می آموزیم که چگونه اکانت جیمیل خود را از حساب گوگل خود به صورت کامل و دائمی حذف کنید. پس با ما همراه شوید …

 

توجه :

۱- در این روش فقط و فقط حساب جی میل شما حذف می شود.

بنابراین نگران حذف سایر بخشها (نظیر صفحه گوگل پلاس، گوگل پلی و …) نباشید.

۲- این روش فقط اکانت جی میل را از اکانت گوگل شما حذف می کند.

پس اگر به دنبال حذف کامل اکانت گوگل خود هستید، روی لینک آموزشی زیر کلیک کنید :

 

شروع آموزش پاک کردن اکانت جیمیل از حساب گوگل (Delete Gmail Account)

۱- ابتدا با کلیک روی لینک زیر وارد حساب گوگل خود شوید :

Google Accounts Sign in

۲- پس از ورود، در قسمت بالا سمت راست پروفایل گوگل خود را مشاهده می کنید.

روی آن کلیک کنید و گزینه “My Account” را برگزینید.

 

۳- سپس در صفحه ی جدیدی که باز می شود از ستون “Account Preferences” گزینه “Delete your account or services” را انتخاب کنید.

روی گزینه Delete products کلیک کنید.

۴- در این مرحله از بین سرویس های گوگل، سرویس جیمیل را بیابید.

سپس روی علامت “سطل زباله” کنار آن کلیک کنید.

۵- اکنون سرویس گوگل از شما می خواهد که یک آدرس ایمیل (جیمیل نباشد مثل یاهو و …) وارد کنید تا پس از حذف آدرس جی میل شما، آن اطلاعات به آدرس جدید نسبت داده شوند و شما از این پس توسط آدرس ایمیلی که وارد نمودید وارد سایت گوگل شوید.

۶- حالا گوگل یک پیام برای تایید آدرس ایمیل جدید و اطمینان یافتن از حذف اکانت جیمیل، یک ایمیل حاوی لینک به آدرس ایمیل جدید شما ارسال می کند.

به حساب ایمیلی که در مرحله ۵ به گوگل معرفی کردید، وارد شوید و روی لینک موردنظر کلیک کنید.

۷- اکنون و در مرحله ی پایانی گوگل از شما می خواهد که با تیک زدن گزینه پذیرفتن مسئولیت، حذف تمام اطلاعات جیمیل خود را بر عهده بگیرید.

پس تیک این گزینه را فعال کرده و روی گزینه “DELETE GMAIL” کلیک کنید تا اکانت جیمیل شما به صورت کامل حذف شود.

آموزش بازگرداندن اطلاعات اکانت Gmail حذف شده

اگر به هر دلیلی پس از حذف اکانت جی میل خود پشیمان شدید و قصد راه اندازی مجدد آن را داشتید، گوگل به مدت چند روز به شما زمان می دهد تا از طریق لینک زیر مجدداً اطلاعات جی میل خود را بازیابی و اکانت جیمیلتان را مجدداً فعال کنید :

Google Account Recovery Page

همچنین بخوانید :

آموزش ساخت حساب کاربری گوگل (Create google account)